29 april 2012

Review: LE: revoltaire

Vandaag een review over de super mooie productjes van de nieuwste limited edition van Catrice.
Van heel deze collectie heb ik 3 producten gekocht, namelijk de twee oogschaduwpalettjes en een lippenstift. Ik begin met de oogschaduwpalettjes.

Eerst een vooral wil ik zeggen dat de verpakkingen van deze collectie echt super super super mooi zijn. Op de foto's vond ik ze al super mooi lijken, maar ik had een beetje schrik dat ze in van dat matte grijze plastick gingen zijn en dus heel nep en goedkoop gingen lijken. Maar niets is minder waar, ze zijn super. Ze zijn in een heel donker grijs metaalkleur , wel plastick maar door de kleur en de glans dat ze hebben lijkt het helemaal niet net en goedkoop.


Toxic Combination

Dit palettje bestaat uit een gifgroene, een khaki, een lichtgrijze/bruine en een donkergrijze kleur. De kleurtjes vind ik super mooi en ben ik echt heel blij mij. De pigmentie,.. Daar is iets raar mee aan de hand. De eerste drie kleuren zijn niet zo goed gepigmenteerd zonder primer, maar met primer zijn ze echt super gepigmenteerd. Alleen die vierde kleur is goed gepigmenteerd met primer maar zonder primer mag je zoveel moeite doen als je wilt, je krijgt gewoon geen kleur. Wel een beetje jammer.

Explosive combination

Dit palettje is heel vergelijkbaar met het vorige alleen zijn hier de kleuren felroos, beige, middebruin en donkergrijs/bruin aanwezig. Ook hier is de pigmentatie niet zo super zonder primer, maar wel super mét primer. Alleen is hier ook het hele rare dat de donkergrijze/bruine kleur enkel pigmentatie heeft met primer en zonder primer gewoon niet op de huid te krijgen is.

Wat me wel is opgevallen is dat als je met een kwastje over de kleurtjes gaat dat je bij de eerste drie kleuren direct zo wat losse oogschaduw krijgt en bij de donkergrijze/bruine kleur er precies nog niet over ben geweest. Raar!

Hieronder even wat swatches:

Nude alarm

Buiten de twee oogschaduwpalettjes heb ik ook nog een lippenstift gekocht genaamd nude alarm. Het is echt een super mooie kleur! Echt een bruine nude kleur die ik al super lang zocht. Hij brengt fijn aan en blijft ook lang zitten. Hierboven zie je een foto van de lippenstift en een swatch. Ook deze verpakking  is super mooi afgewerkt.

Wat vinden jullie van deze producten en welke producten hebben jullie gekocht?
Laura x.