Badmode zomer 2012


De zomer komt er weer aan en alleen van het idee worden we al vrolijk. Heerlijk genieten van het zonnetje, leuke zomerkleding en alle nieuwe zomertrends volgen. De nieuwe badmodetrends mogen daarbij niet vergeten worden. De perfecte bikini of badpak is een must voor elke vrouw. Een vrouw moet zich comfortabel en zelfverzekerd voelen in haar bikini of badpak, niet waar? Fijn is dat de badkledingmode van dit zomerseizoen heel veelzijdig is. Dus je ziet niet alleen touwtjesbikini’s voor slankere vrouwen, maar ook elegante badpakken waarin de vormen van wat vollere vrouwen perfect tot hun recht komen. Wil je weten wat de badmode trends van 2012 zijn, lees dan snel verder!

Het jaar 2012 brengt ons onder andere kleur, printjes en het badpak. Deze drie trends zijn hotter dan hot in 2012.

Kleur
Dit jaar is het weer helemaal in om de leukste en felste kleuren te dragen. Ben je niet heel bruin van jezelf, kies dan voor een mooie zalmkleurige bikini of badpak. Zalmroze is een kleur die er uit springt, maar niet te opvallend is. Voor de mensen onder ons die wel een mooi bruin kleurtje hebben, staat een kleur als felrood heel mooi.


Printjes:
Naast alle felle kleuren zijn ook printjes dit jaar weer terug van weggeweest. Wees niet bang of onzeker, maar heb lef en draag een bikini met een opvallende print. Dieren-, kleuren- en bloemenprintjes zijn dit jaar volop verkrijgbaar, net als strepen, stippen en ruitjes.


Badbak:
De laatste jaren wilden vrouwen het liefst een bikini dragen, omdat het als vrouwelijker werd gezien.  Niet is minder waar, in 2012 is het badpak helemaal terug. Een mooie getailleerd badpak is vrouwelijker dan ooit. Wie slim is combineert dit met een andere leuke trend, zoals bijvoorbeeld een badpak in een felle kleur of met een bloemenprint.Het jaar 2012 vraagt om lef. Wees niet onzeker over printjes of kleurtjes, maar shop snel de bikini of het badpak naar jouw keuze.

Voor deze en andere looks ga je naar de website van Zalando.